dr. Farkas T. Csaba ügyvéd

Irodánk a megbízás jellegéből és tárgyából eredően óradíj, vagy komplex megbízási díj alapján nyújt jogi szolgáltatást. A komplex megbízási díjnak része a vállalási díj, valamint a perképviseletek során a tárgyalásonként, vagy személyes jelenlétet és személyes eljárást igénylő alkalmakkor fizetendő megbízási díj. Ez utóbbi megbízási díj a tárgyalások, vagy a személyes megjelenést igénylő alkalmak számától függ.


Nagy perértékű bírósági eljárások esetében ügyvédi munkadíjunk a perérték meghatározott százalékában, avagy előre egyeztetett fix díj + sikerdíj konstrukcióban kerülhet meghatározásra.


Az ingatlanokkal kapcsolatos ügyletek esetében a megbízási díjat az ingatlan forgalmi értéke, és az adott ügy bonyolultsága határozza meg.


A megbízások teljesítése során felmerülő további költségekről, készkiadásokról ügyfeleink folyamatos tájékoztatást kapnak. Így a várható szakértői díjakról, peres illetékekről, illeték kedvezményekről, illeték mentességekről, az illetékfeljegyzési jog alkalmazásának lehetőségeiről.


Az egyes ügyekre vonatkozó komplex megbízásokat megelőző tanácsadások óradíjban kerülnek megállapításra, amely óradíjak megbízás esetén a vállalási díjba beszámításra kerülnek.