dr. Farkas T. Csaba ügyvéd

Képzett büntetőjogászt, rutinos védőügyvédet keres? Irodánk kiemelt szakterülete a büntetőjog: tapasztalt büntető ügyvédeink a büntetőeljárás bármely szakaszában segítenek Önnek!
Nem számít, milyen minőségben vált egy büntetőügy szereplőjévé, hiszen védőügyvédeink és büntetőjogászaink terheltek, sértettek és tanúk esetében is teljes körű jogi képviseletet látnak el, akár a büntetőeljárás teljes hosszában.

A büntetőeljárási törvény számos jogot biztosít a büntetőeljárás alanyai számára, de megfelelő büntető ügyvéd segítsége nélkül a legtöbben nincsenek tisztában ezekkel a jogokkal, így élni sem tudnak velük.

Ezért sorsdöntő lehet az Ön szempontjából, hogy hozzáértő védőügyvédet, rátermett és szenvedélyes büntetőjogászt válasszon! Olyan sikeres szakembert, aki érti és teszi is a dolgát, hiszen csak így fejeződhet be az Ön ügye a lehető legjobb eredménnyel.

Tapasztalt és agilis büntető ügyvédeink segítségével már a büntetőeljárás kezdeti szakaszától biztosra mehet!


Tisztában van azzal: 

  • hogy megilleti Önt a védelemhez való jog, 
  • hogy joga van szabadlábon védekezni, 
  • hogy megtagadhatja a vallomástételt gyanúsítottkénti kihallgatása során,
  • hogy senki – így Ön sem! – tekinthető bűnösnek a bíróság jogerős ítéletéig? 

Ne kövessen el helyrehozhatatlan hibát! Legyen Ön mellett irodánk gyakorlott, talpraesett védőügyvédje, büntetőjogásza!

Könnyen megtörténhet, hogy bár tanúként hallgatják Önt ki először, de kisvártatva már mint gyanúsított kapja a következő idézést. Ne feledje! Egy rosszul sikerült tanú- vagy gyanúsítotti kihallgatás visszafordíthatatlan következményekkel járhat a büntetőeljárás végkimenetele szempontjából
Ezért fontos, hogy egy szakképzett büntető ügyvéd segítse Önt, akinek a segítségével jogait és lehetőségeit a lehető leghamarabb megismerheti!


Elhivatottság és szakértelem egy kézben.

Büntető ügyvédeinktől maximális elhivatottságot várhat el: csak akkor leszünk elégedettek képviseletének ellátása kapcsán, ha az ügy lezárultával azt halljuk Öntől, hogy büntetőjogászaink mindent, sőt még annál is többet megtettek Önért és ügyéért, természetesen a legnagyobb diszkréció mellett.
Aki megtisztel bizalmával, védőügyvédeink a büntetőügyek mellett a polgári és gazdasági jogi természetű esetek során is elvállalják az Ön képviseletét!